Wat doen wij?Wat Doen Wij?
Bij Excellent vastgoedonderhoud gaan we verder dan simpelweg verf op muren aanbrengen. Wij zijn jouw toegewijde partner voor een uitgebreid scala aan schilder- en onderhoudsdiensten. Ons ervaren team van vakmensen is gespecialiseerd in:

Binnen- en Buitenschilderwerk: Transformeer de sfeer van je ruimtes met onze hoogwaardige schilderdiensten, zowel binnen als buiten. Wij streven naar perfectie bij elke penseelstreek.

Glaszetting en Reparatie: Laat natuurlijk licht schitteren met onze glaszetters. Van reparaties tot volledige glasinstallaties, wij zorgen voor heldere resultaten.

Wandafwerking: Geef je muren karakter met onze expertise in wandafwerking, waaronder behangwerk en stucwerk. Creëer de perfecte achtergrond voor jouw leefruimte.

Vloerafwerking: Maak een statement met vakkundig aangebrachte vloerafwerking. Van schilderen tot coaten, wij zorgen voor duurzame en esthetische resultaten.

Onze missie is om jouw visie werkelijkheid te maken. Met aandacht voor detail, kwaliteitsmaterialen en een persoonlijke benadering leveren wij diensten die verder gaan dan verwachtingen. Ontdek hoe Excellent vastgoedonderhoud een verschil maakt in vakmanschap en stijl.


Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor vraagstukken op het gebied van:

  • stucwerk
  • gevelbekleding
  • timmerwerk


Ook beschikken wij over een ruim netwerk met vakmensen in vele vakgebieden. Samenwerken binnen ons netwerk komt ook veel voor. Bent u benieuwd of wij, of ons netwerk, wat voor u kan betekenen? 

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsaanbieding.

Neem contact met ons op

 
E-mailen
Bellen
Info